Wat kan ik voor je doen?

Ik help ondernemers bij het formuleren van hun eigen (merk)verhaal en vertaal dit door in verrassende communicatie-uitingen die impact maken. ​Want een goed verhaal raakt pas echt als de boodschap recht in het hart van de ontvanger belandt.

Daarvoor heb je de juiste woorden nodig, een passend haakje om je verhaal aan op te hangen en een goede contentstrategie om het uit te rollen.

 

Het liefst doe ik dit voor creatieve, sociale en nature minded bedrijven die graag iets moois en waardevols willen doen voor hun klant of de wereld om ons heen. Van interieurstylist tot bloemist en lifestyle coach tot ecologische kruidenkweker. Stuk voor stuk ondernemers met een fantastisch product en met een nog mooier verhaal!

Jij hebt een verhaal

En ik weet hoe jij daar meer impact mee kan maken.

Het vastleggen van Art

Freelance: Communicatie & Copy

Iemand nodig die de communicatie voor je uit handen neemt? Creatieve hulp nodig bij het opzetten van een campagne? Een project dat vraagt om pakkende content? I'm your creative sidekick. Ik bedenk, schrijf, coördineer, adviseer en fotografeer. 

Meer info
Gluren door een Blad

Boek een 1-op-1 

Brand Boost

Heb je moeite jezelf te onderscheiden? Weet je niet goed wat je verhaal is en hoe je het vertelt? Aan het einde van deze ochtendsessie weet jij wat jouw unieke WHY is, heb je de juiste woorden voor jouw verhaal gevonden en geef ik je concrete adviezen hoe je direct meer impact kan maken. 

Under construction
Ontwerpschets Desktop

Het Brand Signature traject

In dit 1-op-1 traject halen we je unieke verhaal naar boven. Zo zet jij jezelf neer als ijzersterk merk, bedenk je moeiteloos opvallende content en leer je die overtuigend in te zetten. Extra: met een eigen, professionele beeldbank of video-content voor nog

meer impact!

Under construction

Marjolein op maat

Wil je maar een deel van mijn traject afnemen of heb je mij nodig voor communicatieadvies, contentstrategie, een pakkende tekst of andere contentcreatie? Ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen. Mail je me even?