Mens, zeg toch iets! In je eigen woorden graag.

Ik bedoel het lief. Echt! (Kijk dan!😁) Want ik wil graag dat jij in je content deelt wie je bent, wat je weet, kunt én doet. Je hebt geen idee wat voor impact dat teweeg kan brengen. Voor je bedrijf, maar ook voor jezelf. ⠀ ⠀ Nog te vaak zie ik dat ondernemers zich laten tegenhouden door onzekerheid, angst en de wens om maar door iedereen ‘geaccepteerd’ te worden. Iets waar ik zelf lang genoeg mee heb geworsteld en wat me nooit verder heeft gebracht. Want door te luisteren naar de angst en onzekerheid gebeuren juist vaak drie dingen: ⠀ ⠀ 🤐 Je houdt het kort en oppervlakkig in de weinige content die je hebt. Op je website staat nog net een naam vermeld met een korte wie-wat-waar. In je social posts kom je niet verder dan: ‘Het was weer een gezellige terrasdag.’ #cafehuppeldepup⠀ ⠀ 👨🏻‍⚖️ Je klinkt in je teksten ineens als het burgerwetboek of een nieuwslezer uit de jaren ’60. Geen emotie, wel veel wollige woorden. Terwijl je in real life juist hartstikke eigen bent en herkenbare, aanstekelijke maniertjes hebt.⠀ ⠀ 🌥 Door je niet te uiten en het zo formeel te houden, voel je je juist nog meer onzichtbaar. Iedereen wil als uniek gezien worden en tegelijkertijd heb je als mens de oerbehoefte om bij de groep te horen. En daar wringt het, want door je aan te passen en het iedereen naar de zin te maken, zul je nooit echt gezien worden. Daarbij is je communicatie zo algemeen dat je ook nergens aansluiting zal vinden. ⠀ ⠀ Als je jezelf hierin herkent, wil ik maar één ding zeggen: laat je eigen stem horen! Want daar zitten jouw klanten écht op te wachten.


0 reacties

Branding

Ik help je om jouw (merk)verhaal ijzersterk neer te zetten, zodat jij je altijd kan onderscheiden en jezelf aantrekkelijk kan positioneren.

Concept

Dat ene haakje, waarmee je jouw klant overtuigt. In een campagne, actie of PR. Vanuit je eigen verhaal. 

Ik  bedenk 't voor je.

copy & content

Ik vertaal jouw verhaal in een bedrijfsverhaal, advertentie, video(script), beeldbank, brochure, magazine, social posts, e-mail & meer. 

Andere vraag?

Iemand nodig die meedenkt met je communicatie-strategie? Of heb je een andere vraag? Ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen.

©2019  Marjolein Schurink