Is er een naam voor wat jij doet?


Foto: Anouk Strijbos

Ik heb eigenlijk geen flauw idee. Maar ik weet wél wat ik voor je doe.⠀ ⠀ Copywriter, merkstrateeg, communicatieadviseur, content creator, tekstschrijver, projectcoördinator, ondernemer, conceptdenker, fotograaf, verhalenmaker, bloemenknuffelaar… Tja, wat voor naampje of functietitel zullen we er eens aanhangen? Eigenlijk liever geen. Want als ik er eentje kies, doe ik de andere rollen die ik in mijn werk kan aannemen tekort. Daarbij zegt het eigenlijk nog niets over wat ik voor een ander kan doen. Daarom heb ik mezelf het volgende aangeleerd:⠀ ⠀ ☝️Ik vat het in één zin samen⠀ ⠀ Ik help creatieve, mens- en natuurgerichte ondernemers groeien naar een authentiek en impactvol merk dat helemaal bij ze past.⠀ ⠀ 💪Voeg er nog wat resultaat aan toe⠀ ⠀ Zodat ze zich altijd kunnen onderscheiden van de rest en de klanten raken die ze willen bereiken.⠀ ⠀ 🤝En vertel globaal hoe het in z’n werk gaat⠀ ⠀ Dit doe ik door hun authentieke verhaal te gebruiken als rode draad in alle communicatie. Van hun merkconcept tot de contentstrategie en ideeën voor (marketing)campagnes. Daarbij leer ik je hoe je jouw klanten met je communicatie op een aansprekende manier kan raken. Liever uitbesteden? Dan neem ik de uitwerking van de teksten op me en verzorg ik de coördinatie tussen jou en andere professionals (zoals fotografen, vormgevers en videomakers). ⠀ ⠀ Dit geeft mij houvast en klanten een beter beeld van wat ik doe én voor ze kan betekenen. Enige nadeel: je bent wel lang aan het woord als iemand je op een feestje vraagt wat je doet. ;-) ⠀ Dus, hoe zit het met jou? Wie ben je en wat kun jij betekenen voor jouw klant?⠀

0 opmerkingen