referenties

Wilfred Schenk,

A.Vogel tuinen

Marjolein voelt feilloos aan wat we precies met de A.Vogel tuinen willen communiceren. Ze is zeer creatief in het vinden van passende teksten en treffende campagnes. Van de Luistertour tot onze wandelgids, PR-acties en de informatieborden bij de activiteiten: ze weet het altijd prachtig te bedenken en te verwoorden. Haar inlevingsvermogen in de klant is super, net als haar innemende en plezierige persoonlijkheid. 

Sundriya Grubb,

Naturewise Consultancy

Marjolein heeft echt een bijzonder talent om goed te luisteren naar je verhaal en daar de essentie uit te halen. Ze is een creatieve denker met veel passie voor natuur en duurzaamheid. Wat ik als beginnende ondernemer heel fijn vond aan haar begeleiding is dat ze echt met me meedenkt, de goeie vragen weet te stellen en uit al mijn mijmeringen precies de kern eruit weet te halen. Van binnen weet je wel wat je met je bedrijf wilt uitdragen en door welke idealen je gemotiveerd wordt, maar dit helder en concreet verwoorden is vaak super lastig. Dankzij Marjolein weet ik hoe!

Rick Duteweert,

Blender Media

Wij hebben Marjolein ingeschakeld om onze marketing te professionaliseren. Doel was om ons te ontzorgen en mee te denken om tot vernieuwde concepten te komen voor onze social media. De samenwerking met Marjolein is heel prettig. Je kan snel schakelen en Marjolein kwam al vrij snel met creatieve invalshoeken voor onze content waar wij nog totaal niet aan gedacht hadden. Doordat we onze social media een boost hebben gegeven zijn we online zichtbaarder geworden. De samenwerking is zo goed bevallen dat we naast onze eigen marketing Marjolein ook vragen mee te denken bij concept voor onze eigen klanten. Sterke punten van marjolein zijn haar creativiteit, vlotte schrijfstijl, humor en enthousiasme.

Branding

Ik help je om jouw (merk)verhaal ijzersterk neer te zetten, zodat jij je altijd kan onderscheiden en jezelf aantrekkelijk kan positioneren.

Concept

Dat ene haakje, waarmee je jouw klant overtuigt. In een campagne, actie of PR. Vanuit je eigen verhaal. 

Ik  bedenk 't voor je.

copy & content

Ik vertaal jouw verhaal in een bedrijfsverhaal, advertentie, video(script), beeldbank, brochure, magazine, social posts, e-mail & meer. 

Andere vraag?

Iemand nodig die meedenkt met je communicatie-strategie? Of heb je een andere vraag? Ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen.

©2019  Marjolein Schurink