brand signature traject

In dit 1-op-1 traject help ik je om jouw bedrijf om te zetten in een authentiek en impactvol merk dat helemaal bij je past. Je ontdekt dat jij alles al in huis hebt om een fantastisch merk neer te zetten en hoe je dit kan uitdragen. Je kunt je merkverhaal inspirerend vertellen en vertalen naar verschillende communicatiemiddelen. Je vult je contentplan voor de komende maanden moeiteloos met content die je jouw klant raakt en je bedrijf laat groeien. Je vertaalt je merkwaarden naar een aantrekkelijke visuele merkidentiteit. En je krijgt er rust, inspiratie en zelfvertrouwen voor terug.

Heb je het gevoel dat je meer uit je bedrijf kunt halen?

Ben jij een creatieve, bewuste ondernemer en wil je vooral mensen blij maken met wat jij doet? De wereld een stukje mooier maken op jouw manier? Maar weet je niet goed wat je verhaal is of vind je het lastig om de juiste woorden te vinden om dit over te brengen?  Heb je weinig inspiratie voor goede content en weet je niet goed waar je moet beginnen? Of ben je er juist aan toe om je bedrijf nu eens echt om te zetten in een authentiek merk waarmee jij je moeiteloos kunt onderscheiden?

Ik help je jouw unieke brand signature ijzersterk neer te zetten, vanuit jouw eigen verhaal. Hét fundament voor een fantastisch merk waarmee jij je moeiteloos kunt onderscheiden van de rest en de klanten raakt die jij wilt bereiken.​ We gaan knallen met jouw eigen contentstrategie en maken een contentplan voor de komende maanden. Zo heb jij straks een overvloed aan inspiratie voor een continue content flow, vergroot je je merkbeleving en je bestand aan klanten groeit. Voor nog meer impact kunnen we het traject verlengen. We fotograferen bijvoorbeeld een professionele beeldbank, geven je website een make-over, maken een brochure of leggen je verhaal in video vast.

 

Je zal merken dat communiceren makkelijker wordt, klanten je sneller opmerken en je bedrijf met je meegroeit.

Wat levert het mij op?

​​

 • Jij weet precies waar je bedrijf voor staat en kunt dit met zelfvertrouwen uitdragen;

 • Je wordt zichtbaar voor de klanten die je wil;

 • Een goed gevuld contentplan en een dosis inspiratie voor impactvolle content;

 • Je onderscheidt je altijd van je concurrentie;

 • Je hebt een duidelijke lijn in je communicatie; 

 • Mensen schatten je aanbod op waarde, waardoor jij je prijs kunt verhogen;

 • Klanten worden sneller ambassadeurs;

 • ...en je omzet stijgt.

Hoe ziet het traject eruit?

Ik begin altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of we samen dit traject aangaan. Het is een intensief 1-op-1 traject en de match moet goed voelen. Ik wil er namelijk zeker van zijn dat ik jou voor de volle 100% kan helpen. Zo ja, mooi dan gaan we van start en plannen we gelijk de eerste strategiesessie in!

Stap 1.

What's your story?

In deze strategiesessie vraag ik jou het hemd van het lijf. We gaan helemaal terug naar de basis en halen jouw verhaal boven water, definiëren je WHY en ontdekken met welke unieke merkwaarden jij impact kan maken. Dit is hét fundament voor jouw merk waarop je verder kan bouwen.

1-op-1 sessie

Stap 2.

Voor wie doe je het?

Je weet het als je luistert naar je gevoel. Krijg je energie, stromen je ideeën en heb je plezier? Als dat zo is, dan heb je te maken met je ideale klant!  Samen ontdekken we wie deze klant is en hoe we hem of haar het beste kunnen bereiken.

 

hulp op afstand

Stap 3.

Van verhaal naar consistent contentplan

Je verhaal staat. Je weet wie je ideale klant is. We gaan de lijnen van je contentplan uitzetten en vullen jouw unieke contentkalender met rake ideeën voor de komende maanden. Zo weet je altijd waarover je kunt communiceren, wat je communiceert en waar en wanneer je dit doet.

1-op-1 sessie

Stap 4.

Zet je ideeën om in impactvolle verhalen

Oké, je contentplan staat in de stijgers, we hebben hier mooie ideeën voor bedacht en deze in een planning verwerkt. Dan komt het spannendste gedeelte: de uitrol! Ik geef je de juiste handvatten om je ideeën om te zetten in impactvolle verhalen waarmee jij je klant vanaf nu zelf mee kan raken. 

Hulp op afstand

Extra stapje doen?

Contentcreatie uit handen geven

Ga je zelf aan de slag met je contentplan of zet je nog een laatste stap met mij samen?

Ik zet jouw verhaal om in vlijmscherpe copy voor je website, brochures, nieuwsbrieven, socials,  advertenties en meer. Met een branding fotoshoot maken we professionele foto's voor jouw unieke beeldbank. Of we brengen jouw verhaal tot leven in video voor een blijvende indruk. Jij zegt het: wij maken het.

Project op maat

Wat krijg je

Aan het einde van het traject heb jij je eigen Brand Signature in handen, een waardevol document met: 

 • Jouw onderscheidende merkverhaal, geschreven in jouw tone of voice 

 • Een helder beeld van je WHY, belofte aan je klant en merkwaarden

 • Moodboard voor de visuele vertaling van jouw merkidentiteit

 • Een boel handvatten om jouw ideale klant te raken met jouw boodschap

 • Een goed gevulde contentkalender met rake ideeën om je zichtbaarheid on- en offline te vergroten

 • Een sparringspartner die je altijd tussendoor om hulp mag vragen

 • 2x een 1-op-1 sessie van 3 uur

 • OPTIONEEL: copywriting voor verschillende media
 • OPTIONEEL: fotografie voor beeldbank
 • OPTIONEEL: creatie video

 • OPTIONEEL: creatie vormgeving

 • OPTIONEEL: creatie website

It's a yes?

Vraag jouw gratis kennismakingsgesprek aan.

Bedankt voor je bericht! Ik stuur je z.s.m. een reactie terug.