Brand signature + shoot

Jij hebt een verhaal. Een fantastisch bedrijf. Maar laat dit nog niet goed aan de buitenwereld zien. Je worstelt met de juiste woorden en durft jezelf niet vol trots in beeld te brengen. Tot nu! Samen met ondernemersfotografe Anouk Strijbos gaan we je helpen zichtbaar te worden voor de klanten die jij wil aantrekken. Vanuit je unieke verhaal naar een onweerstaanbare merkidentiteit. Mét een professionele beeldbank die jouw bedrijf het podium geeft dat het verdient.

Zet je bedrijf Vol zelfvertrouwen neer in tekst én beeld. 

Het traject van Brand Signature + Shoot bestaat uit twee delen. Het ontdekken van jouw merkidentiteit én een fotoshoot voor jouw unieke beeldbank. 

 

Eerst ga ik (Marjolein) met je rond de tafel om jouw authentieke verhaal krachtig op papier te zetten. We halen omhoog wat jou uniek maakt, waarom je doet wat je doet en welke merkwaarden bepalend zijn voor je identiteit. Ook kijken we kritisch naar je communicatie. Waar loop je tegenaan en welke creatieve ideeën kunnen we bedenken om je ideale klant te raken?

Wanneer dat allemaal op papier staan, gaat Anouk aan de slag met het moodboard voor jouw unieke stijl. Denk aan kleuren, sfeer, locaties, kledingkeuze en andere sfeerelementen. Tijdens de shoot leggen we je compleet in de watten. Make-up en hair artist Fernanda Kipp zorgt dat jij straalt op elke foto, we zorgen voor een lunch, er is ruimte voor kleding- en locatiewissels en veel gezelligheid.

 

Je zal merken dat het ontdekken én omarmen van jouw verhaal  je richting, focus en meer zelfvertrouwen geeft.

Foto: Anouk Strijbos

Wat levert het mij op?

​​

 • Jij weet precies waar je bedrijf voor staat en kunt dit met zelfvertrouwen uitdragen;

 • Je ontdekt jouw rode draad voor al je communicatie;

 • Je krijgt weer focus, energie en inspiratie om aan de slag te gaan met je communicatie; 

 • Je krijgt gerichte adviezen om meteen meer impact te maken met je content;

 • Een unieke beeldbank waarmee jij jezelf vol trots in de picture zet;

 • Foto's die je professionaliteit onderstrepen en je overtuigend in beeld brengen.

Hoe ziet het traject eruit?

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of we samen dit traject aangaan.  We willen er namelijk zeker van zijn dat we jou voor de volle 100% kunnen helpen. Zo ja, mooi dan gaan we van start en plannen we gelijk de eerste strategiesessie in!

Stap 1.

What's your story?

In deze strategiesessie op locatie vraag ik jou het hemd van het lijf. We gaan helemaal terug naar de basis en halen jouw verhaal boven water, definiëren je WHY en ontdekken met welke unieke merkwaarden jij impact kan maken. Dit is hét fundament voor jouw merk waarop je verder kan bouwen.

1-op-1 sessie (2-3 uur)

Stap 2.

Merkdocument & moodboard

Ik zet je verhaal krachtig op papier en bundel de tips en adviezen waarmee je direct aan de slag kan. Vervolgens maakt Anouk in overleg met jou een creatieve vertaling van je unieke merkidentiteit in een moodboard. Denk hierbij aan kleuren, sfeer, locaties, kledingkeuze en andere stijlelementen. 

 

Online / Skype

Stap 3.

Shootday!

Je verhaal staat als een huis. Je bent verliefd op je moodboard. Tijd om te shooten met Anouk! Hiervoor trekken we een dag uit, compleet met professionele visagie van make-up & hair artist Fernanda Kipp, lunch, kleding- en locatiewissels en veel gezelligheid. Dit is jouw feestje!

1 dag, op verschillende locaties

Stap 4.

Selectie beeldbank

Na de shootdag gaat Anouk aan de slag met je foto's. Ze zorgt ervoor dat jouw foto's van het scherm spatten. In een stijl die bij jou past. Uit alle foto's kies je vervolgens 60 foto's voor je beeldbank. Wil je er meer? Dan is dit in overleg met Anouk tegen een schappelijke vergoeding te regelen.

60 foto's

Extra stapje!

Content Coach Call

Je hebt je foto's binnen. En dan? Dan is het tijd om jezelf zichtbaar te maken. Vertel je verhaal en laat jezelf zien! Don't worry, wij lopen nog een maandje met je mee als support. Je kunt ons dan bij ons terecht met vragen of twijfels. In de laatste week plannen we nog een Content Coach Call in om je te voorzien van de laatste adviezen.

30 min Call + online begeleiding

Wat krijg je:

 • Een ijzersterk merkverhaal, geschreven in jouw tone of voice 

 • Een helder beeld van je WHY, belofte aan je klant en merkwaarden

 • Moodboard van jouw unieke stijl

 • Professionele shoot, inclusief visagist, lunch en kleding- en locatiewissels

 • Complete beeldbank van 60 foto's

 • Een boel handvatten om jouw ideale klant te raken met jouw boodschap

 • Maand begeleiding + Content Coach Call van 30 min

  PILOTPRIJS VAN € 995,- EX. BTW VOOR DE EERSTE DRIE ONDERNEMERS

It's a yes?

Vraag jouw gratis kennismakingsgesprek aan.

 

Branding

Ik help je om jouw (merk)verhaal ijzersterk neer te zetten, zodat jij je altijd kan onderscheiden en jezelf aantrekkelijk kan positioneren.

Concept

Dat ene haakje, waarmee je jouw klant overtuigt. In een campagne, actie of PR. Vanuit je eigen verhaal. 

Ik  bedenk 't voor je.

copy & content

Ik vertaal jouw verhaal in een bedrijfsverhaal, advertentie, video(script), beeldbank, brochure, magazine, social posts, e-mail & meer. 

Andere vraag?

Iemand nodig die meedenkt met je communicatie-strategie? Of heb je een andere vraag? Ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen.

©2019  Marjolein Schurink